PREMSA

Notícies

El Webinar sobre Teràpies Avançades, ha estat un èxit total!

El passat 11 de març va tenir lloc el Webinar: “Teràpies Avançades: Una oportunitat per al sector Farmacèutic Espanyol”. Va ser organitzat per Farmaforum amb la col·laboració de ValtriaImereti i Qualipharma. Va ser tot un èxit gràcies als més de 400 participants que van assistir a la formació online.

De la mà de l’Enrique Corral, el nostre Director de Desenvolupament de Negoci, junt amb altres grans experts del sector vam poder aprendre una mica més el paper que exerceix España como un dels líders mundials a nivell científic en Teràpies Avançades (teràpia cel·lular, teràpia gènica, enginyeria de teixits). Actualment és una oportunitat per al sector farmacèutic espanyol passar de l’acadèmia a la industrialització i comercialització d’aquest tipus de teràpies.

El webinar va contar amb la participació de: Sol Ruiz (Cap de Divisió de Biològics, Biotecnologia i Teràpies Avançades de l’Agencia Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS)), Mariano García Arranz (Investigador principal en el laboratori de noves teràpies de l’Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz (Universitat Autònoma de Madrid, Espanya)) i Rossana Garcia (Directora General i Consultora Tècnica de Gradocell i consultora en Regulatory Affairs i Manufacturing a Viralgen Vector Core SL.)

Si no hi vas poder assistir o vols tornar a veure’l, dona-li al play en la següent imatge!:

Contacte

Vols desenvolupar algun projecte?
Parla amb nosaltres

Contactar